هدف از این تحقیق بررسی حسابرسی و مجریان آن ها با فرمت docx در قالب 23 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

حسابرسی

 تعریف حسابرسی

 انواع حسابرسی براساس اهداف آنها

انواع حسابرسی براساس مجریان آن

پیشینه

منابع

 

 

 

    گسترش روزافزون و همه جانبه فناوری اطلاعات به عنوان یک ابزار مفید و با کاربردهای گوناگون، موجب دگرگونی های زیادی در تمام رشته های اقتصادی و اجتماعی شده است و در این گستره، استفاده روزافزون حرفه های حسابداری و حسابرسی از فناوری اطلاعات، قابل استثناء نیست. در دنیای امروز، بخشی اساسی از سیستم های اطلاعاتی تمام بنگاهها، مبتنی بر فناوری اطلاعات بوده و سیستم اطلاعاتی بدون کامپیوتر، کمتر قابل تصور می باشد ( گلایم، 1385،الف ). بیش از دو دهه از ورود نرم افزارهای حسابداری و دیگر سامانه های اطلاعاتی مدیریت به شرکت ها وسازمان های دولتی و خصوصی کشورمان می گذرد و صاحبکاران برای پردازش اطلاعات و عملیات خود از سیستم های کامپیوتری استفاده می کنند و حجم و سرعت تبادل اطلاعات بسیار بالا می باشد.

 

 

 

     مفاهیمی چون حسابخواهی، حسابدهی و شفافیت اطلاعات مالی نیاز روز افزون به حسابرسی سالانه صورتهای مالی شرکتها و سازمانهارا در پی داشته است. لذا حسابرسان باید به دنبال روش های تازه ای در حسابرسی باشند که جایگزین روشهای دستی شده و موجب افزایش کارایی و اثربخشی عملیات حسابرسی می گردد .ابزار لازم برای این کار، حسابرسی کامپیوتری و استفاده از نرم افزارهای عمومی و پیشرفته حسابرسی کامپیوتری است.