هدف از این تحقیق بررسی حسابرسی سیستم های کامپیوتری با فرمت docx در قالب 37 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

حسابرسی سیستم های کامپیوتری

مقدمه

تعریف حسابرسی کامپیوتری

 انواع حسابرسی در محیط سیستم های اطلاعاتی

حسابرسی سیستم های کامپیوتری

کنترل های عمومی

کنترلهای سازمان و وظایف

کنترلهای ایجاد،نگهداشت،توسعه و مستند سازی سیستمهای کاربردی

کنترلهای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتری

کنترل های دسترسی به کامپیوتر، برنامه های کامپیوتری و بانکهای اطلاعاتی

کنترل های اطلاعات و روش های اجرایی

کنترل های کاربردی

کنترل های  اطلاعات ورودی

حسابرسی سیستم های کاربردی

استفاده از کامپیوتر به عنوان یک ابزار حسابرسی (حسابرسی با کامپیوتر)

 نرم افزار های حسابرسی کامپیوتری

 خطرهای استفاده از فناوری اطلاعات

خطرهای ذاتی فناوری اطلاعات

 سایر ملاحظات و خطرها

جامعیت اطلاعات

 حسابرسی مستمر

منابع

 

 

 

     هیچ واقعه ای در قرن بیستم به اندازه گسترش استفاده از کامپیوتر بر عملیات بازرگانی و حسابداری تاثیر نداشته است. در ابتدای کار با کامپیوتر و حتی تا اوایل دهه 1950 میلادی، میزان گسترش استفاده از کامپیوتر قابل پیش بینی نبود. حجم و وزن زیاد و اشکالات دیگر کار با کامپیوتر را مشکل می کرد. طی نیمه دوم قرن بیستم تغییرات عمده ای در ساختمان کامپیوترها داده شد که منجر به کاهش حجم و قیمت کامپیوترها و افزایش قابل ملاحظه در سرعت پردازش اطلاعات گردید(آریا،1،1389).

 

 

 

     کامپیوتر از سال 1340 شمسی وارد ایران شد. در ابتدا کامپیوترها دارای ظرفیت حافظه و سرعت پردازش پایین بودند و برای نصب آنها سالنهای بزرگ با تهویه اختصاصی و مقدمات دیگر لازم بود. امروزه کامپیوترهای کوچک که به راحتی قابل حمل بوده و روی میز هر شخصی قابل نصب است جایگزین کامپیوترهای اولیه شده است و در نتیجه کاهش بهای پردازش کامپیوتری و سرعت و دقت زیاد آن، استفاده از کامپیوتر در تمام زمینه ها گسترش زیادی پیدا کرده و این گسترش روز افزون است(همان منبع،2).

 

 

 

     در طول سه دهه ی گذشته شاهد رشد انفجاری فناوری اطلاعات در بخش های مختلف از جمله سخت افزارهای رایانه ای، بانک های داده، شبکه ها، ارتباطات، اینترنت،(اینترانت)، اکسترانت، تجارت الکترونیک، نرم افزار های سامانه ی حسابداری یکپارچه و ... بوده ایمیکی از ابعاد  رشد فزاینده ی استفاده از فناوری اطلاعات، بهره گیری از آن در فرآیند پردازش و ثبت تراکنش های مالی و تهیه صورتهای مالی است ( قنبریان ، 1391، 24 ).