هدف از این تحقیق بررسی جنگ نرم با فرمت docx در قالب 31 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد




فهرست مطالب
جنگ نرم
1-1 مقدمه 16
2-2-1 جنگ نرم از نظر قرآن 35
2-2-2 مفهوم جنگ نرم 37
2-2-3 تاریخچه جنگ نرم38
2-2-4 چیستی و اهداف جنگ نرم 41
2-2-5 ابزارهای جنگ نرم 43
2-3 تحقیقات انجام شده قبلی 44
2-3-1 تحقیقات داخلی 45
2-3-2تحقیقات خارجی 48
2-4 نقدی بر تحقیقات انجام شده 49
2-5 چارچوب نظری 50
2-8 تعریف نظری و عملیاتی متغیرهای تحقیقی 56

 


به دليل قدمت و جايگاه دين و مذهب از يك سو و پيچيدگي و فراگير بودن آن از سوي ديگر، در تاريخ علم بشري ديدگاه¬ها و نظريات فلسفي، جامعه شناختي و روانشناختي موافق و مخالف هم به وجود آمده است. اين نظريات و تعدد آن تاييدي بر اين موضوع است كه انسان هيچ گاه نتوانسته از جهت گيري در اين موضوع مهم دست بردارد ، زيرا به گفتة فرانکل(1375)، به واقع احساس مذهبي عميق و ريشه داري در اعماق ضمير ناهوشيار انسان وجود داشته است.



با اينكه هر علم و تخصصي از منظري خاص به پديدة دين نگريسته و واقعيت هايي را پيرامون آن بيان كرده است، ولي نمي¬توان پذيرفت كه پديده¬اي به اين پيچيدگي و وسعت كه تمام زواياي وجودي و زندگاني بشر را تحت الشعاع قرار داده است، پديده اي ساده و تك بعدي باشد. در قرآن و منابع ديگر اسلامي، تعابير و كاربردهاي وسيعي از عبارت دين صورت گرفته و تعاريف مختلفي از آن ارائه شده است. 

 

 

براي مثال دين پيروي از يك راه و رسم اعتقادي است(يوسف، 37 و 38 ؛ ابراهيم،13). دين تصديق خداوند، رسول، كتاب، قيامت و معاد است (انشقاق، 22 ، انفطار، 9). خلاصه اينكه، دين پديده¬اي مركب از انواع پديده ها و واقعيات متعدد است. بخشي از پديده ها و واقعيات پيرامون دين، جنبه هاي روانشناختي آن است كه شامل مقوله هايي از جمله هيجانات، باورها، ارزش ها، رفتارها و محيط اجتماعي است. 

 

 

براساس تعداد معاني ارائه شده براي دين، انديشمندان مسلمان نيز به دين به عنوان پديده¬اي ساختاري و چند بعدي نگريسته و آن را راه و روشي دانسته¬اند كه ابعاد آن، تمامي زندگي انسان را تحت تأثير قرار مي دهد و او را به هدف كلي و متعالي كه همانا سعادت و خوشبختي است، رهنمون مي سازد.

 

 

برخي از انديشمندان نيز با وقوف بر چندبعدي بودن موضوع، در برخي اقدام ها به معرفي مدل هاي چند بعدي از دين همت گماشته¬اند. آنها با اعتقاد به چند بعدي بودن دين، شش بعد را براي دين ذكر مي كنند كه عبارتند از: شعائر (مراسم مذهبي خصوصي و عمومي)، تعاليم(نظرهاي قطعي پيرامون رابطة فرد با غايت)، عاطفه(برخورداري از احساسات)، معرفت(آشنايي عقلاني با اصول و متون مقدس)، اخلاق(قواعدي دال بر خير و شر، و خوب و بد، براي هدايت رفتارهاي بين فردي) و جماعت (ورود به جماعت اهل ايمان، از لحاظ روانشناختي، اجتماعي يا فيزيكی) (براي مثال، وربيت، به نقل از فوكوياما و سونيك، 1999).