هدف از این تحقیق بررسی تجارت الکترونیک و مراحل آن با فرمت docx در قالب 23 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1-   مقدمه

2-2-   ادبیات نظری تحقیق

2-2-1-..... ایرانیان هر سال چقدر صدقه میدهند؟

2-2-2-.... صدقه دادن مدرن

2-2-3-.... نقش پرداخت‏‌های الکترونیک در گسترش تجارت الکترونیک

2-2-4-.... مراحل تجارت الکترونیکی

2-2-5-.... اهمیت سیستم های پرداخت

2-2-6-.... سیستمهای پرداخت و پایداری مالی

2-2-7-.... سیستمهای پرداخت و كارایی اقتصادی

2-2-8-.... مروری بر سیستمهای پرداخت الكترونیک

2-2-9-... سه ویژگی اصلی ابزارهای پرداخت

2-2-10-. انتقال وجوه الكترونیك

2-2-11-. کارتهای پرداخت

2-2-12-. انواع سرویس های تجارت الكترونیكی

2-2-13-. زیرساختهای پرداخت الكترونیكی

2-2-14-. روشهای جمع آوری اعانات

2-2-15-. تاریخچه خدمات الكترونیكی بانکی در جهان و ایران

2-2-16-. مزایای پرداختهای الكترونیكی

2-2-17-. نقش خیرین در توسعه و ایجاد زیرساخت روشهای پرداخت الکترونیک

2-2-18-. تاریخچه کمیته امداد

2-3-   پیشینه تحقیق

منابع

 

 

 

امروزه موسسات عام المنفعه برای جذب مشارکت­های مردمی بمنظور حمایت­ هرچه مناسب­تر از مددجویان و نیازمندان تحت پوشش خود علاوه بر اقدامات عمومی نظیر اعتماد­سازی ، تبلیغات و اطلاع‌رسانی و توسعه شبكه­های مردمی كه بعنوان ركن اصلی توفیق عملكرد و بقای این موسسات می‌باشد، با فراهم نمودن بسترهای نوآورانه مختلف به خصوص از طریق روش­های الکترونیکی تلاش می‌کنند. آنها اغلب براساس پیشرفت­های تکنولوژی روش­های جدیدی را به روش­های موجودشان اضافه می‌کنند تا امکان بهره­گیری هرچه بیشتر از ظرفیت­های بالقوه را فراهم سازند.

 

 

 

کسی که پولی در صندوق صدقات می­اندازد لزوماً به موسسه­ای که چنین صندوقی را گذاشته اعتماد دارد، از اینرو به آمار نهایی پول­هایی که در صندوق جمع شده یا موارد مصرفی آن به صورت اقتصادی توجهی ندارد. با این حال شاید برای هر کسی جالب باشد که میزان وجوهات جمع آوری شده از این جعبه های زرد و آبی و سرنوشت آن وجوهات را بداند. در عین حال از آنجا که کمیته امداد یک نهاد حاکمیتی است، دانستن چنین آمار و ارقامی حق مردم تلقی می­شود.

   

 

 

آمار رسمی کمیته امداد می­گوید تا پایان سال 90، شش میلیون و 678 هزار صندوق صدقات در نقاط مختلف ایران نصب شده یا در میان مردم و ادارات دولتی، نهادهای انقلابی و دیگر بخش­های جامعه توزیع شده است. صندوق­های صدقات کمیته امداد به سه نوع کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم­بندی می­شود. 94 درصد از صندوق­های کمیته امداد کوچک است، اما آمار صندوق­های نصب شده در سال­های 86 تا 90 نشان می­دهد رویکرد این کمیته به نصب صندوق­های بزرگ بیشتر بوده است. آمار کمیته امداد می­گوید از سال 84 تا سال 90 هر سال به طور متوسط 4.3 درصد بر تعداد صندوق­های صدقات کل کشور افزوده شده است. سرانه صندوق صدقات در میان مردم ایران در حال حاضر نزدیک به یک صندوق برای 11 نفر است. با این حال در برخی شهرها این رقم کمتر است، مثلاً در سمنان به ازای هر هفت نفر یک صندوق صدقات وجود دارد.