هدف از این تحقیق بررسی اثربخشی تیمی و مفهوم آن با فرمت docx در قالب 56 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-3-1) مقدمه

2-3-2) مفهوم اثربخشی

2-3-3) سیر تاریخی نظریات درباره اثربخشی سازمانی

2-3-4) اهمیت اثربخشی سازمانی

2-3-5) معیارهای ارزیابی اثربخشی سازمانی

2-3-6)  ملاک های تک معیاری اثربخشی سازمانی

2-3-7)  ملاک های چند معیاری اثربخشی سازمانی

2-3-8)  مقایسه مُدل های چند معیاری اثربخشی  سازمانی

2-3-9) تیم

2-3-10) مفاهیم تیم و گروه

2-3-11) تیم و اثربخشی تیمی

2-3-12) مفهوم گروه و اثربخشی گروهی

2-3-13) تیم‌سازی یا شكل گیری گروه

2-3-14) هوش هیجانی و نقش اثربخشی تیمی

2-3-15) رهبری تحول گرا و اثربخشی تیمی

منابع

 

 

 

 

با پیشرفت تكنولوژی و پیچیده شدن فعالیتهای سازمانی،به جرات می توان ادعا كرد كه دوران كار فردی به سر آمده و امروزه مدیریت قبل ازآنكه مدیریت بر افراد باشد، مدیریت بر گروههای كاری است. قدرت ایجاد گروههای كارآمد و هماهنگ ساختن آنان با ایفای موثر نقش هماهنگ كنندگی،رهبریت گروه و عضو گروه ضروری است (فرهمند، 1381، 621). از اینرو سازمانها همان گونه که به بازسازی خود می پردازند تا بتوانند موثرتر و با راندمان بهتر به رقابت بپردازند‏‎‎‏، به سوی گروهی کارکردن نیز روی آورده اند تا از ذوق و قریحه کارکنان به نحوی بهتر بهره ببرند.

 

 

 

 مدیران دریافته اند که گروهها نسبت به ساختارهای سنتی کاری دارای قدرت انعطاف بیشتر بوده و در برابر محیط در حال تغییر بهتر پاسخگو هستند. لذا گروهها می توانند به عنوان منبعی برای رضایت شغلی به کار گرفته شوند. همچنین آنها برای مدیران ابزار موثری هستند تا بتوانند مشارکت کارکنان را بهبود بخشیده، اخلاق آنها را متعالی و تنوع نیروی کار را گسترش دهند (Kolb, 1995). اما یکی از موضوعاتیکه سازمانها و مدیران برای تشکیل تیم باید بدانند،آنست که اعضای یك گروه یا تیم كاری معمولا از فرهنگهای مختلف می باشند و ازاینرو این مساله به چالشی بسیار مهم برای مدیران تبدیل شده است كه چگونه بتوانند افراد مختلف با پیشینه‌های فرهنگی مختلف را در كنار هم قرار دهند.