هدف از این تحقیق بررسی عدالت و گرایش های سیاسی با فرمت docx در قالب 50 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

2-2 دیدگاه­های مربوط به گرایش‌های سیاسی

3-2 نظریه‌های مربوط به گرایش سیاسی

4-2 دیدگاه­های مربوط به عدالت

5-2 احساس عدالت

6-2 چارچوب نظری پژوهش

7-2 فرضیه­های پژوهش

8-2 مدل نظری پژوهش

منابع

 

 

 

نگرش (attitude) از واژه aptitudo لاتین قدیم سرچشمه گرفته است و به معنای نوع خاصی از باور است که اجزای احساسی و ارزیابی­کننده دارد. واژه attitude در فارسی، هم به گرایش و هم به نگرش ترجمه شده است. در یک معنا، نگرش ارزشیابی اندوخته شده خوب یا بد از یک شیء یا مورد است (آرونسون، 1382: 162). به طور کلی، اصطلاح نگرش، مباحث جامعه­شناختی و روانشناختی را به یکدیگر متصل می­کند. نگرش به یک جهت‌گیری نسبتاً ثابت، عام یا خاص، مثبت یا منفی به سوی انواع رفتارها، افراد یا چیزها اشاره دارد (Sharma, 1992). نگرش­ها می­توانند به عنوان یک عنصر پایا و ماندنی برای سنجش و ارزیابی عمومی افراد، عینیات یا موضوعات تعریف شوند. به این معنی که نگرش­ها تمایل به پایداری در طی زمان دارند. در واقع یک احساس آنی و زودگذر نمی­تواند به عنوان یک نگرش محسوب شود. نگرش­ها دربرگیرنده­ی حداقل، درجه­ای از انتزاع هستند (Baron & Byrne, 1987: 116).

 

 

 

در یک تعریف ساده، نگرش با توجه به تجارب فردی و عدالت افراد، یک طرز فکر یا تمایل به عمل در یک شیوه خاص است. به طور معمول وقتی ما به نگرش­های افراد اشاره می­کنیم، در واقع تلاش می­کنیم رفتار افراد را توضیح دهیم. به عبارتی نگرش­ها ترکیب پیچیده­ای از عدالت، باورها، ارزش­ها و انگیزه­هایی هستند که ما با آن­ها تمایلات خودمان را نشان می‌دهیم (Pickens, 2005: 44). نگرش­ها در نتیجه یادگیری، مدل­سازی دیگران و تجارب مستقیم خودمان با مردم و موقعیت­ها شکل می­گیرند. علاوه بر این نگرش­ها مانند بسیاری از چیزهای دیگر از طریق تجربه آموخته می­شوند و تحت تأثیر آن­ها قرار می­گیرند. آن­ها می­توانند سنجیده شوند و حتی تغییر کنند (Pickens, 2005: 47, 48). همچنین نگرش­ها در طول زندگی از طریق فرایند جامعه­ پذیری شکل می­گیرند. از این­رو اگرچه تحول آن­ها مستلزم زمان، تلاش و اراده است اما امری امکان­پذیر است (Pickens, 2005: 50).