هدف از این تحقیق بررسی تجارت الکترونیک و مزایای آن با فرمت docx در قالب 20 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

فن آوری اطلاعات

بازاریابی اینترنتی

اینترنت

تجارت الکترونیک

شیوه های تجارت الکترونیک

مزیت های تجارت الکترونیک

نیازهای تجارت الکترونیک

موانع و چالش های کاربرد اینترنت و وب در تجارت

ابزارهای اصلی تجارت الکترونیک

منابع

 

 

 

صادرات به معنای فروش كالاها یا خدمات تولیدی از یك كشور به كشور دیگر، یك جهت از جاده دو طرفه‌ای است كه جهت دوم آن واردات است، از یك طرف هر كشوری كه اقدام به صادرات می‌كند، حتماً باید برای برآوردن برخی از مایحتاج خود به واردات از سایر كالاها اقدام كند و هر كشوری نیز كه به دنبال واردات باشد، نیازمند منابع ارزی است كه از راه صادرات تامین می‌شود. از طرف دیگر، هر كالا یا خدمتی كه از یك كشور صادر می‌شود از دید كشور خریدار جزء لیست واردات محسوب می‌شود این جاده دو طرفه در ادبیات بازرگانی، تحت عنوان تجارت بین‌‌الملل شناسایی شده است.

 

 

 

از نگاه و زاویه‌ای دیگر می‌توان گفت صادرات به معنای فروش كالاهای ساخته شده و خدمات ارائه شده توسط ساكنین یك كشور به كشورهای دیگر می‌باشد به عبارت دیگر صادرات به معنایی تقاضای اقتصاد جهانی از كالاها و خدمات ساخت داخل كشور‌ می‌باشد در مقابل واردات، میزان تقاضای اقتصاد داخلی از كشورهای ‌‌دیگر می‌باشد. طبق نظریه‌‌های اقتصادی تجارت موتور رشد و توسعه اقتصادی كشورها می‌باشد. رشد و توسعه تجارت بین‌المللی باعث افزایش رفاه و درآمد سرانه ساكنین كشورها می‌شود به عبارت بهتر می‌توان گفت برای دستیابی به قدرت اقتصادی بیشتر در بازار جهانی هر كشوری باید در پی رفع مشكلات، موانع و تنگناهای داخلی، افزایش رفاه و درآمد سرانه ساكنین خود استراتژی مناسب اقتصادی جهت تولید و افزایش حجم صادرات محصولات خود در بازار جهانی دنبال كند.