هدف از این تحقیق بررسی گردشگری پایدار ، بازاریابی پایدار با فرمت docx در قالب 73 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
مقدمه 
مبانی نظری
گردشگری
انواع گردشگر و گردشگری 
گردشگری پایدار 
وفاداری گردشگر 
اعتماد گردشگر 
رضایت گردشگر 
کیفیت خدمات 
بازاریابی پایدار 
توسعه پایدار 
اهداف توسعه ی پایدار گردشگری 
تاثیرات اقتصادی 
اشتغال 
تاثیرات اجتماعی فرهنگی 
امنیت گردشگر 
تاثیرات سیاسی 
بازاریابی سبز 
ابزارهای بازاریابی سبز 
تاثیرات زیست محیطی 
بازاریابی گردشگری 
پیشینه پژوهش
پژوهش¬های داخلی
پژوهش¬های خارجی
جمع بندی از پیشینه پژوهش

 

 

 

یکی از عوامل مهم و مؤثر در پویایی اقتصاد و توسعه پایدار هر کشور، گردشگری می¬باشد. بررسی تاریخ سفر از سده¬های گذشته مؤید آن است که انسان¬ها به انگیزه¬های گوناگون همچون تجارت، آموزش، زیارت و انجام امور مذهبی، ماجراجویی و نیز انجام وظایف سیاسی به سفر می پرداختهاند.

 

 

 

رشد شتابان گردشگری در جهان و منافع حاصل از آن، توجه ویژه دولت¬ها و برنامه¬ریزان را موجب گردیده و شکل گیری شیوه¬های جدید        سیاست گذاری در این زمینه را به دنبال داشته¬است. کشورهای پیشرفته دنیا پیش از دیگر کشورها به اهمیت گردشگری پی برده و برنامه ریزی¬های گسترده¬ای برای رشد همه جانبه آن انجام داده¬اند. گردشگری می¬تواند در بسیاری از کشورهای در حال توسعه که منابع اقتصادی چندانی ندارند، به   مهم¬ترین منبع اقتصادی این کشورها تبدیل گردد.

 

 

 

به همین سبب اکثر کشورهای در حال توسعه، در زمینه توسعه گردشگری، برنامه¬ریزی¬های مختلفی را شروع کرده¬اند. گردشگری از ابعاد مختلف،     می¬تواند آثار مثبت و منفی متعددی به دنبال داشته باشد؛ از جمله آثار مثبت آن می¬توان به ایجاد اشتغال، افزایش فرصت¬های سرمایه¬گذاری، بهبود کیفیت زندگی، رشد فرهنگی، تقویت ارزش¬ها و سنن محلی، توسعه زیرساخت¬ها، حفاظت از سایت¬های تاریخی و اکولوژیکی، توسعه مهارت¬های برنامه¬ریزی و نظایر آن اشاره نمود.

 

 

 

در کنار آثار یاد شده، گردشگری اگر به خوبی مدیریت و کنترل نشود، می¬تواند آثار منفی زیادی به همراه داشته باشد که از آن جمله می¬توان از انواع آلودگی¬ها، تهدید فرهنگ محلی، صدمات وارده بر محیط زیست، گسترش بیماری¬ها، شلوغی و مصرف گرایی اشاره نمود.