هدف از این تحقیق بررسی طلاق و ارتباط آن با دلبستگی با فرمت docx در قالب 73 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

طلاق

تعریف طلاق

مراحل طلاق

علل و عوامل طلاق در جامعه

آسیب شناسی طلاق

5-3-1-2- طلاق خاموش

آسیب شناسی طلاق بر زن و مرد

راه‏های كاهش وقوع طلاق

دلبستگی

چگونگی پیدایش و رشد دلبستگی

ثبات دلبستگی

بزرگسالی و کیفیت دلبستگی

انواع دلبستگی

دلبسته نا ایمن مقاوم یا اضطرابی / دو سو گرا

دلبستگی جهت نایافته یا سازمان نایافته

انواع دلبستگی بزرگسالان

دلبستگی و روابط عاشقانه

دلبستگی از دیدگاه‏های متفاوت

نظریه روان تحلیل گری

نظریه اریکسون

نظریه یادگیری

نظریه کردار شناختی

نظریه ساختار شناختی

عزت نفس

شکل‌گیری عزت نفس

اصول عزت نفس

آگاهی و هوشیاری

خودپذیری

خود مسئولیتی

ابراز وجود

هدفمندی

منابع عزت نفس چیست؟

پیامدهای ناشی از عزت نفس پایین

مرور تحقیقات پیشین

 

 

 

طلاق را می‏توان شیوه‌ای نهادینه شده و تحت نظارت سازمان‏های اجتماعی در راه پایان دادن به پیوند زناشویی دانست. به عبارت دیگر طلاق خاتمه دادن به پیوند زناشویی تحت شرایط خاص قانونی، شرعی و عرفی است که پس از آن زن و شوهر نسبت به یکدیگر حقوق و تکلیفی ندارند.

 

 

 

طلاق یک معضل اجتماعی است که زندگی افراد درگیر را به شدت تحت تاثیر قرار می‏دهد. طلاق نه تنها سبب گسیختن پیوندهای زناشویی می‏شود، بلکه اغلب سبب از هم پاشیدن و آسیب دیدگی روابط بین والدین و کودک نیز می‏شود. طلاق علل متفاوت روانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نیز دارد و بالاتر از همه یک پدیده روانشناختی است که در شرایط یکسان اجتماعی همه افراد به طلاق روی نمی‏آورند و لذا باید روحیه طلاق گرفتن در افراد وجود داشته باشد (ساروخانی، 1377 به نقل از لطافت، 1390).

 

 

 

مطابق نظریه تبادل اجتماعی یک شخص در صورتی در یک رابطه باقی می‌ماند که جاذبه‌های درونی آن قوی‌تر از کشش‌های بیرونی آن باشد. به طور کلی زوج‏هایی که رویدادهای استرس زای بیشتری را تجربه می‏کنند باید بیشتر در معرض پیامدهای زناشویی منفی باشند و این تأثیر باید به سطوح منابع زوجین و تعریف زوجین از رویدادها تعدیل شود. بر اساس سالنامه آماری کشور، آمار طلاق در ایران از 7% در سال 1370 به  16% رسیده است (سالنامه آماری کشور).