هدف از این تحقیق بررسی اختلالات مرتبط با مواد مخدر با فرمت docx در قالب 9 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-6 اختلالات وابسته به مواد

2-6-1 حشیش و اختلالات وابسته به آن

2-6-3 مواد توهم زاLSD و اختلالات وابسته به آن

2-6-5 نیکوتین و اختلالات وابسته به آن

2-6-6 آمفتامین و اختلالات وابسته به آن

2-6-7 اختلالات ناشی از مصرف بلندمدت مواد استنشاقی

2-6-8  اختلالات وابسته به داروهای رخوت زا، خواب آور و یا ضد اضطراب

منابع

 

 

 

 

مصرف طولانی مدت حشیش، تغییراتی در سطح آگاهی شخص به وجود می‌آورد که در نهایت می‌تواند علایم نوروز ، سایکوز، و یا اختلالات شدید و پایدار را ایجاد کند . اختلال سایکوز ناشی از حشیش بسیار کمیاب است، اما افکار پارانوئیدی گذرا شایع هستند و افرادی که به مدت طولانی‌تر از فراورده‌های قوی‌تر حشیش استفاده کرده‌اند، ممکن است به دوره‌های سایکوز به نام «جنون شاهدانه» مبتلا شوند.از وخیم‌ترین اثرات روانی ناشی از مصرف حشیش می‌توان اضطراب، احساس مردن، دل‌تنگی، پانیک، آسیب در شناخت ، کندی روانی حرکتی و افزایش نشانه‌های مرضی سایکوز را نام برد (هال، 1999،به نقل از نعیمه بزمی 1390).

 

 

 

از اختلالات رایج مرتبط با مصرف طولانی مدت حشیش سندرم فقدان انگیزش می‌باشد منظور از سندرم فقدان انگیزش، عبارت است از بی میلی شخص در استمرار انجام دادن کار و یا انجام تکالیف تحصیلی در دانش‌آموزان و دانشجویان می‌باشد. چنین بیماری فاقد نیرو وبی حال است ، غالباً فرد ظاهراً تنبل به نظر می‌رسد (نعیمه بزمی، 1390).