دانلود پاورپوینت ارزیابی اثرات توسعه بر محیط زیست در قالب 123 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 


-انسان مؤثر ترین و مهمترین عامل تغیرات زیست محیطی است که بمنظور دوام زندگی خود در محیط زیست اعم از بهره برداری از منابع وامکانات وصنعت و غیره ضمن ایجاد تغیرات مفید ومناسب موجبات تخریب را فراهم می آورد

-کشور ما از یک سو با توجه به تنوع منابع طبیعی وداشتن قابلیت ها و توان با لقوه دارای پتانسیل های ویژه ای درجهت گسترش تولید بهره برداری و توسعه صنعتی در کنار سایر فعالیت های تولیدی وخدماتی می باشد .

– واز سوی دیگر بلحاظ شرایط منطقه ای خشک ونیمه خشک محیط زیستی آسیب پذیر دارد.

-باتوجه به مشکلات موجود اتخاذ فعالیت های مناسب برای دستیابی واستفاده از ابزارهای مدیریت محیط زیست در برنامه های توسعه صنعتی به منظور به حد اقل رساندن خسارات وارده به منابع ومحیط زیست وهمچنین برقراری یک نظام گسترده وپویا برای مواجه صحیح با آلودگی وتخریب به عنوان یکی از ارکان توسعه پایدار ضروری به نظر میرسد

 

 

 

-دراین راستا بکار گیری روش علمی ارزیابی زیست محیطی اثرات میتواند اطمینان کافی از رعایت سیاست ها واهداف تعیین شده دربرنامه ها طرح ها وفعالیت های پروژه ها را در جهت تأمین ضوابط معیار ها وقوانین زیست محیطی فراهم آورد.

-ارزیابی یکی از شیوه های مقبول برای دسترسی به اهداف توسعه پایدار می باشد و می تواند به عنوان یک ابزار برنامه ریزی ومدیریتی در اختیار بخش تصمیم گیری کشور قرار گیرد تا براین اساس ضمن شناسایی اثرات با لقوه زیست محیطی ناشی از پروژه های توسعه ای امکان انتخاب گزینه های مناسب و منطقی فراهم آید.

-هدف اساسی ارزیابی وباز نگری زیست محیطی دخالت دادن ملاحظات زیست محیطی در فرایند برنامه ریزی است .

– در واقع پیش از انتخاب یک گزینه خاص لازم است تجزیه وتحلیل جامعی در زمینه پیامد های زیست محیطی هر یک از گزینه ها موجه صورت گیرد تا گزینه ای که کمترین عواقب زیست محیطی را ایجادمی کند و از نظر جنبه های فنی – اقتصادی نیز مطلوب باشد انتخاب شود.

 

 

 

-در ایران ارزیابی آثار محیط زیستی در عین اینکه مفهومی جدید است ولی به لحاظ سابقه تاریخی می توان نشانه های آن را با عناوین دیگر و به شکل ساده تر در قوانین محیط زیست قبلی جستجو کرد.

-سازمان حفاظت محیط زیست بر اساس ماده 6 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و وظایفی که به لحاظ انجام مطالعات و بررسی های محیط زیستی پیش بینی شده بود در سال 1354 در ساختار تشکیلاتی خود یک بخش ویژه بنام دفتر بررسی اثرات توسعه ایجاد نمود که وظیفه این دفتر بر اساس شرح وظایف مصوب، بررسی اثرات فعالیت های مختلف در محیط زیست بود. در سال 1358 با کوچک شدن ساختار تشکیلاتی سازمان دفتر بررسی اثرات توسعه نیز منحل شد.

 

 

 

فهرست مطالب:
تاریخچه EIA در ایران
ارزیابی زیست محیطی اثرات توسعه
ارزیابی زیست محیطی مقدماتی
موارد تاثیر فعالیت های عادی انسانی بر محیط زیست
ارزیابی اثرات توسعه بر مناظر زیبا و بکر و مناطق ساحلی
تخریب محیط زیست
مسئله گردشگری و اثرات آن بر محیط زیست
ظرفیت برد
گردشگر و گردشگری
انواع گردشگری
انواع جاذبه های گردشگری
گردشگری ساحلی
قسمتهای مختلف بخشهای ساحلی
اثرات فرهنگی-اجتماعی گردشگری
اثرات زیست محیطی گردشگری
انواع اثرات زیست محیطی گردشگری
زیانهای اکولوژیکی
حوادث زیست محیطی
مشکلات کاربری اراضی
اثرات زیست محیطی دفع نخاله های ساختمانی و راه کار بهبود شرایط
پیامدهای زیست محیطی سدها
نابودی شیلات دهانه‌ها و دلتاها
پیامدهای انسانی سدها
مشکلات فنی سدها
فواید سدها