دانلود پاورپوینت تمامی فصل های ریاضی هشتم در قالب 112 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 


ریاضیات به مطالعه مباحثی چون کمیت (نظریه اعداد)، ساختار (جبر)، فضا (هندسه)، و تغییرات (آنالیز ریاضی) می‌پردازد. در حقیقت تعریفی جهان شمول که همه بر سر آن توافق داشته باشند برای ریاضیات وجود ندارد.

 

ریاضیدانان به دنبال الگوهایی هستند که بتوان از آن‌ها استفاده کرده و حدس‌های جدیدی را فرموله کرد؛ آن‌ها درستی یا غلطی حدس‌ها را توسط اثبات ریاضیاتی نشان می‌دهند. هرگاه ساختارهای ریاضی مدل‌های خوبی از پدیده‌های جهان واقعی باشند، استدلال ریاضی می‌تواند بینش یا پیشبینی‌هایی برای طبعیت ارائه کند. علم ریاضیات با استفاده از تجرید و منطق از مفاهیمی چون شمردن، محاسبه و اندازه‌گیری و مطالعهٔ نظام مند اشکال و حرکات اشیاء فیزیکی به‌وجود آمد. ریاضیات کاربردی از زمانی که انسان نوشتن را آموخت، به عنوان فعالیتی بشری وجود داشته‌است. تحقیقات مورد نیاز برای حل مسائل ریاضی ممکن است سال‌ها یا حتی قرن‌ها به درازا بینجامد.

 

 

استدلال‌های استوار ابتدا در ریاضیات یونان باستان ظاهر شدند، بخصوص در اثر عناصر اقلیدس. از زمان کارهای تحقیقاتی جوزپه پئانو (۱۸۵۸–۱۹۳۲)، دیوید هیلبرت (۱۸۶۲–۱۹۴۳) و دیگران بر روی دستگاه اصول موضوعه ای در پایان قرن نوزدهم میلادی، روش تحقیقاتی ریاضیدانان به این شکل درآمده که آن‌ها حقایق را با استدلال استوار از مجموعه منتخبی از اصول موضوعه و تعاریف بدست می‌آورند. روند پیشرفت ریاضیات تا زمان رنسانس سرعت نسبتاً آرامی داشت، تا زمانی نوآوری‌های ریاضیاتی با کشفیات علمی برهمکنش کرده و منجر به افزایش سریع نرخ اکتشافات ریاضی گشت که تا به امروز نیز ادامه دارد.

 

 

 

 

 

فهرست مطالب:
فصل اول:
جمع و تفریق عددهای گویا
ضرب و تقسیم عددهای گویا
معرفی عددهای گویا
یادآوری عددهای صحیح

فصل دوم:
تعیین اول یا مرکب بودن یک عدد
تعیین عددهای اول
یادآوری اعداد اول

فصل سوم:
توازی و تعامد
چند ضلعی ها و تقارن
چهارضلعی ها
زاویه های خارجی
زاویه های داخلی

فصل چهارم:
پیدا کردن مقدار یک عبارت جبری
ساده کردن عبارت های جبری
معادله

فصل پنجم:
بردارهای واحد مختصات
جمع بردارها
ضرب عدد در بردار

فصل ششم:
رابطه ی فیثاغورس
شکل های هم نهشت
مثلث های هم نهشت
هم نهشتی مثلث های قائم الزاویه

فصل هفتم:
توان

فصل هشتم:
احتمال یا اندازه گیری شانس
بررسی حالت های ممکن
دسته بندی داده ها
میانگین داده ها

فصل نهم:
خط و دایره
زاویه های محاطی
زاویه های مرکزی