دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق کودکان و دانش آموزان استثنایی که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.

 

 

 


همواره یکی از دلایل اینکه ما نمی توانیم اطلاعات مربوط جامعی در مورد کودکان و دانش آموزان استثنایی بدست آوریم این است که معمولاً وقتی با یک کودک استثنایی مواجه می-شویم ذهن ما به خاطر انباشته شدن از غیر عادی بودن ذهنی و جسمی کودک پیش داوری می نماید و غالباً ویژگی های خاصی که کودکان استثنایی از قبیل نابینایی- ناشنوایی- کم توان ذهنی دارند مشخصه ی اصلی در زندگی آن ها می گردد و متاسفانه علیرغم آنچه گذشت فقط به واسطه این ویژگی ها به معلمان زن – همسالان و حتی پدران و اکثر مربیان ما نیز دچار همین اشتغال قبلی ذهنی می شوند و بالطبع و مادران شناخته می شوند و بس پیش داوری و مشاهدات و آموزش خود را در مورد کودک و دانش آموزان استثنایی در کلاس درس آغاز می نماید کودک استثنایی اول یک کودک است. (انسان است) و بعد کودکی است با خصوصیت ها و تفاوت ها و ویژگی های استثنایی نسبت به همه ی کودکان دیگر در واقع این ویژگی ها و تفاوت هاست که مربیان و مشاوران و معلمان زن با آن سروکار دارند و این تفاوت ها هستند که پدران و مادران باید خود را با آن سازگار و هماهنگ نمایند. با توجه به این تفاوت هاست که تأمین وسایل آموزش و پرورش برای همه در قانون اساسی جمهوری اسلامی تشریح شده است یکسان نبوده و...

 

 

 

 

در حقیقت همه افراد از نقطه نظر خصوصیات جسمانی – ذهنی – روانی- عاطفی و نسبت به همدیگر دارای تفاوت های خاصی می باشند در واقع نه تنها هر فرد نسبت به افراد دیگر از نظر ابعاد مختلف جسمانی و ذهنی دارای تفاوت های ویژه ای است. حتی بین توانایی ها و استعدادهای مختلف (کلامی- فنی- هنری) هر فرد نیز تفاوت های مشهود موجود است از ترتیب دو فرد نسبت به از قبیل افراد دیگر استثنایی است و کلمه استثنایی به طور اعم و به معنای دقیق علمی خود نمی تواند فقط به گروه های خاصی از افراد جامعه اطلاق شود.