مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس تحصیلی دختران قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری استرس تحصیلی دختران تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق استرس تحصیلی دختران در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد. 

 

 


استرس تحصیلی دختران

ارزیابی و پاسخ سازگارانه به استرسورها، ممکن است تحت تأثیر تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان از قبیل: جنس، عزت نفس و منبع کنترل آن، قرارگیرد. در این میان احتمال بیشتری وجود دارد که دختران احساسات خود را درونی کنند و نشانه‌های افسردگی را تجربه نمایند و نسبت به پسران بیشتر در رابطه با ارتباطات، هنجارها و انتظارات اجتماعی ابراز نگرانی می‌کنند. دختران تمایل بیشتری دارند که از استراتژی‌های غیرسازگارانه مانند نشخوار فکری، کناره‌گیری، اجتناب منفعلانه و کنترل انفعالی خشم استفاده کنند (43). دختران مقطع متوسطه نسبت به پسران همین مقطع، استرس زیادی را تجربه می‌کنند.

 

 

 


دختران استرس تحصیلی و عوامل استرس‌زایی مانند ، ناکامی ، فشار و استرس خود تحمیل شده، فشار روانی بیشتری را تجربه می‌کنند و نمره کلی استرس تحصیلی در دختران از پسران بالاتر و علاوه بر این عملکرد تحصیلی پسران نمرات بالاتری نسبت به دختران دارد (44). عملکرد دخترها در مقطع ابتدایی به خوبی عملکرد پسرها است و حتی شاید بهتر از آنها باشد. عملکرد بهتر دختران در راهنمائی ادامه می‌یابد ولی عملکرد پسرها در دبیرستان تا حد زیادی بهبود می‌یابد و شکاف پسران و دختران بسرعت پر می‌شود (4). 

 

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف نظری استرس تحصیلی

تعریف عملیاتی استرس تحصیلی

فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش استرس تحصیلی دختران

چارچوب پنداشتی:    16
استرس:    16
انواع استرس بر حسب علل ایجاد کننده آن    18
استرس تحصیلی    18
عوامل ایجاد کننده استرس تحصیلی    22
اثرات حاصل از استرس تحصیلی    24
استرس تحصیلی و دختران    25
آموزش مهارت‌های هوش هیجانی و استرس تحصیلی:    27
نمودار1-2: چارچوب پنداشتی پژوهش    33
مروري بر مطالعات گذشته:    34

منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی