دانلود تحقیق کارشناسی ارشد رشته آی تی

طراحی و پیاده سازی مدلی برای تشخیص و ردیابی بدافزارها در محدوده رایانش ابری

 
 
 
 
چکیده
زمانی که درمورد بدافزارها در محیط اینترنت و شبکه ها صحبت می شود، با انواع زیادی از بدافزارها روبرو خواهیم شد. محاسبات ابری یکی از انواع جدید و بسیار مهم در زمینه ارائه خدمات بر روی بستر ابر مانند اینترنت می باشد. بیشتر افراد بر این توافق دارند که هم اکنون امنیت این محیط مهمترین مشکل می باشد و باید به خوبی بررسی شده و راه حل های مناسبی برای رفع آن پیدا و ارائه نمود. در اینجا ما قصد داریم تا روش مناسبی را برای تشخیص بدافزارها در محیط محاسبات ابری ارائه نمائیم که بتواند بر اساس ساختار این محیط بیشترین امنیت ممکن را برای ارائه دهندگان و همچنین اطلاعات کاربران آن فراهم نماید. از عمده روش های-ایجاد امنیت و شناسایی بدافزارها در محیط محاسبات ابری ابتدا شیوه سنتی آن یعنی استفاده از امضاءها می باشد که با توجه به ساختار این محیط شاید مناسب باشد اما کافی نیست. بنابراین استفاده از روش های دیگر از جمله تحلیل رفتار سیستم بسیار کاربردی شده است. بر اساس ساختار محیط محاسبات ابری نیز می توان یک قالب محافظتی طراحی نمود تا از حملات با استفاده از سطح بندی های انجام شده جلوگیری کند.
 
 
 
 
واژگان کلیدی:
بدافزار

محاسبات ابری

ماشین مجازی

سیستم تشخیص حمله

 
 
 
 
پیش‌گفتار
سیر تکاملی محاسبات به گونه ای است که می توان آن را پس از آب، برق، گاز و تلفن به عنوان عنصر اساسی پنجم فرض نمود. در چنین حالتی، کاربران سعی می کنند بر اساس نیازهایشان و بدون توجه به اینکه یک سرویس در کجا قرار دارد و یا چگونه تحویل داده می شود، به آن دسترسی یابند. نمونه های متنوعی از سیستم های محاسباتی ارائه شده است که سعی دارند چنین خدماتی را به کاربران ارئه دهند. برخی از آنها عبارتند از: محاسبات خوشه ای ، محاسبات توری  و محاسبات ابری . محاسبات ابری ساختاری شبیه یک توده ابر دارد که بواسطه آن کاربران می توانند به برنامه های کاربردی و یا زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری از هر جایی از دنیا دسترسی داشته باشند.
 
بنابراین، محاسبات ابری می تواند با کمک ماشین های مجازی  شبکه شده، به عنوان یک روش جدید برای ایجاد پویای نسل جدید مراکز داده مورد توجه قرار گیرد. بدین ترتیب، دنیای محاسبات به سرعت به سمت توسعه نرم افزارهایی پیش می رود که بجای اجرا بر روی کامپیوترهای منفرد، به عنوان یک سرویس  در دسترس میلیون ها مصرف کننده قرار می‌گیرند. محبوبیت سه نوع مختلف محاسبات که به آنها اشاره شد، از دید موتور جستجوی گوگل نیز مورد ارزیابی قرار گرفته است که نتیجه آن در شکل (1-1) نمایش داده شده است. این بررسی نشان می دهد که محاسبات خوشه ای در حال حاضر نسبت به دو مورد دیگر مقبولیت کمتر دارد، محاسبات توری در رتبه دوم قرار گرفته است، و پردازش ابری با فاصله زیادی از آنها در حال استفاده بیشتر است.[13, 14]
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
4-1- مقدمه
4-2- سیستم تشخیص حمله بر اساس دسته بندی ماشین های درون محیط
4-2-1- شرح قالب پیشنهادی
4-2-1-1- بخش ساخت قوانین
4-2-1-2- بخش شناسایی ماشین ها و پیاده سازی پروفایل
4-2-1-3- بخش شناسایی حمله
4-2-1-4- بخش پیشگیری
4-2-2- بررسی مزایا و معایب سیستم پیشنهادی
4-3- پیاده سازی آزمایشی و تحلیل نتایج
4-3-1- جزئیات کد آزمایش
4-3-1-1- بخش ساخت قوانین
4-3-1-2- بخش شناسایی ماشین ها و ساخت پروفایل
4-3-1-3- بخش شناسایی
4-3-1-4- بخش پیشگیری
4-3-2 نتیجه نمونه آزمایش انجام شده
4-3-2-1- پایگاه داده سیستم
 
منابع