دانلود پایان نامه رشته مدیریت

مدیریت در هزاره سوم

 

چالشهای کار کردن در جهان امروز :

کار در اقتصاد نوین بطور روز افزون دانش محور است وافراد با قابلیت های که دارند و موجب افزایش سرمایه فرهنگی در محیط کار میشوند مبنای نهایی عملکرد سازمانی هستند. 
توسعه روز افزون در تکنولوژی اطلاعات و گسترش مستمر اینترنت ، سازمانها را تغییر شکل میدهند ، ماهیت کار را عوض میکنند و بر ارزش کارکنان علمی می افزایند.
نیروهای جهانی شدن همچنان که مشتریان و جریان منابع رقابت شدیدی را میان کسب و کارها دامن میزنند ، وابستگی زیادی در میان ملل و اقتصاد به وجود می آورند. (جهانی شدن)
سازمانها باید به استعدادها و قابلیت های نیروی کار که اعضایشان بطور روز افزون از لحاظ جنسیت ، نژاد و قومیت ، سلامت جسمی ، و سبک زندگی متنوع میشوند ، ارزش قائل شوند.
جامعه از سازمانها واعضایشان انتظار بالایی دارند که با تعهد به استاندارهای اخلاقی بالا و مسئولیت اجتماعی (حمایت از محیط طبیعی و حقوق بشر) عمل کنند. 
مسیرهای شغلی در اقتصاد نوین ، نوآوری برای ایجاد مجموعه ای از مهارت های به روز میطلبد. این مهارت ها برای کارفرمایان که با رقابت های فشرده و عصر اطلاعات چالش میکنند ، باید ارزشمند باشد.(خود-نوسازی)
تعریف سازمان: سازمان عبارت است از مجموعه‌ای ازافرادکه برای دستیابی به یک هدف مشترک با یکدیگر کارمی‌کنند تا خدمات یا‌کالاهایی تولید یاعرضه کنند ونیازهای‌مشتریان یا ارباب رجوع را برآورده سازند. 
سازمانها چیستند :
به عنوان سیستم باز ، سازمانها در فرایند تبدیل داده ها به کالاها ( خدمات نهایی به عنوان ستاده با محیط بیرونی شان در تعامل هستند .)
سازمانها با عملکرد برتر ، هم اثر بخشی دارند و هم از نظر عملکرد دارای بازدهی می باشند .
یک روش متداول برای توصیف اینکه چگونه یک سازمان بطور کلی کار میکند ، بهروری است. بهروری کیفیت و کمیت نتایج حاصله را در رابطه با هزینه بکار رفته می سنجد. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

فرهنگ سازمانی

مدیریت در سازمانها

مسئولیتهای اجتماعی مدیریت

 
 
 

فصل اول: تعاریف ، معرفی مدیریت و سازمانها 2

فصل دوم: سیر تطور اندیشه های مدیریت 7

فصل سوم: اخلاقیات ومسئولیتهای اجتماعی مدیریت 12

فصل چهارم: محیط و فرهنگ سازمانی 15

فصل پنجم :ابعاد جهانی مدیریت 18

فصل ششم: کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای کوچک 24

فصل هفتم: اطلاعات و تصمیم گیری 27

فصل هشتم: ساختارها و طرحهای سازمانی 34

فصل نهم: هدایت و توسعه رهبری سازمانی 39

فصل دهم:انگیزش : از تئوری تا عمل 42

فصل یازدهم: ارتباطات میان فردی و سازمانی: 55