راهنمای عملی برای تعریف و تحلیل پروژه های برنامه نویسی

 

قطعا شما هم با من موافق هستید که یکی از بهترین کارها و تمرین‌ها برای موفق شدن در هر زمینه ای، کار عملی و تمرین زیاد در آن زمینه است. برای مثال کسی بخواهد یک شناگر حرفه‌ای شود قطعا خواندن چند کتاب و فیلم آموزشی شنا به او کمکی نمی‌کند، بلکه باید به داخل آب برود و تمرین کند، ورزش‌هایی مثل بدنسازی را دنبال کند، تکنیک‌های کار با دست و پا و نفس گیری را یاد بگیرد و کارهای عملی زیادی انجام دهد تا به یک شناگر حرفه‌ای تبدیل شود.

 

برنامه نویسی هم دقیقا به همین شکل است. شما نمی توانید صرفا با خواندن چند کتاب خودآموز برنامه نویسی، به یک برنامه نویس موفق و حرفه ای تبدیل شوید، بلکه برای این کار دقیقا مثل همان شنا و هر مهارت دیگری باید تمرین و کار عملی زیادی را انجام دهید. در این دوره آموزشی با شما، ایده‌های فوق العاده برای یادگیری و تمرین برنامه نویسی را تحلیل می کنیم که مطمئن هستیم با عمل به آنها، نتیجه بسیار مطلوبی خواهید گرفت. در این جهت کار عملی و تمرین به صورت پروژه های تمرینی انجام می شود. برای مثال اگر شما بخواهید در یک زبان برنامه نویسی تسلط پیدا کنید قطعا یکی از بهترین راه‌ها انتخاب و انجام پروژه‌ای تستی و عملی در آن زمینه است.

در زمینه‌ی برنامه نویسی، کار عملــی و تمرین باید از طریق انجــام پروژه های تمرینی انجــام شود. برای مثال اگــر شما بخواهید به یک مبحث خــاص در یک زبان برنامه نویسی تسلط پیدا کنید قطعـا یکـی از بهترین راه‌هـا انتخـاب و انجـام پروژهای تستی و عملـی در آن زمینه است.

مزایای انجام پروژه چیست؟

شاید این سوال پیش بیاد چرا نحوه تعریف و ساخت پروژه و تمرین از این طریق را یاد بگیریم. در بخش پایین به صورت دقیق در این مورد صحبت می کنیم و توضیح خواهیم داد بعد از گذارندن این دوره آموزشی، چه سودی و مزایایی نصیب شما خواهد شد.

تجربه همه چیز است!

یکی از اصلی ترین مزایای انجام پروژه کسب تجربه در زمان انجام پروژه است. تجربه مهمترین چیز در زمینه حرفه ای شدن است. شما زمانیکه یک پروژه را برای تمرین انتخاب می کنید که مثلا تا آخر هفته پروژه ی تمرینی خود را به پایان برسانید، در طول هفته اگر خوب کار کنید، به اندازه چندین هفته می توانید کسب تجربه کنید.

شاید برایتان سوال باشد که چطور انجام پروژه به تجربه شما می‌افزاید؟ پاسخ این سوال اینست که در حین انجام پروژه با سوالات و مشکلات بسیاری مواجه خواهید شد و قطعاً در صدد رفع این مشکلات بر خواهید آمد. در حین رفع کردن این مشکلات و رسیدن به نتیجه دلخواهتان یک تجربه ارزشمند به مهارت های شما اضافه می شود به این صورت که اگر در آینده به مشکلی از همین نوع برخوردید چون قبلاً آن را رفع کردید هیچ نگرانی درباره آن ندارید و به راحتی با آن کنار می آیید.

 

همینطور اعتماد به نفس شما افزایش پیدا می‌کند زیرا معتقد هستید که همه مشکلات و مسائل را می‌توان به راحتی حل کرد در مبحث تجربه، صحبت فقط از مشکلات نیست شاید شما بخواهید یک الگوریتمی خاصی برای بخشی از برنامه خودتان بنویسید ولی منطق انجام آن را بلد نباشید در همین زمینه جستجو می کنید، سوال می پرسید، فکر می کنید آزمون و خطا می کنید و نهایتا به راه حل انجام آن دست پیدا می کنید. در این حین که شما برای یافتن پاسخ سوال خود تحقیق و بررسی می کردید علاوه بر یادگرفتن چیزهای جدید، اگر در آینده نیاز به همان الگوریتمی که قبلا طراحی کردید داشته باشید باز هم به راحتی آن را طراحی و پیاده سازی می کنید.

در دوره آموزشی تعریف و تحلیل پروژه های برنامه نویسی، هم خود شما تجربه کسب می کنید و هم تجارب چندین ساله یکی از بهترین برنامه نویسان ایران را در تجزیه و تحلیل پروژه می بینید که همین نحوه آنالیز کردن، پنجره ای جدید به دنیای زیبای برنامه نویسی است.

برای مبتدیان از پروژه‌های کوچک شروع کرده ایم

اگر برنامه نویس مبتدی هستید هرگز پیشنهاد نمی شود در همان ابتدای کار به سراغ پروژه‌های حرفه ای بروید بلکه کم کم و از پروژه‌های کوچک شروع کنید تا مهارت شما افزایش پیدا کند و سپس به سراغ پروژه‌های حرفه‌ای‌تر بروید.

ما در این دوره آموزشی بزرگ فکر کرده‌ایم ولی کوچک شروع کرده ایم و تکامل را در انجام پروژه رعایت کردیم. برای کسانی که تا الان هیچ پروژه ای را اجام نداده اند سعی شده است پروژه های تمرینی کوچک تعریف شود و کم کم کار را توسعه داده ایم تا در مرور زمان نسبت به قبل رشد کنید و به رو به حرفه ای شدن قدم بردارید.

تمرینات اساسی یک برنامه نویس در هر سطح

در این دوره آموزشی، ما سه سطح مختلف (مبتدی، متوسطه و پیشرفته) را معرفی کردیم و در هر سطح تعداد زیادی پروژه را تعریف و نحوه برنامه نویسی هر پروژه را از ابتدا تا انتها مورد بررسی قرار داده ایم. یعنی سعی کردیم ساختار شکل گیری برنامه ها در قسمت های مختلف را بررسی و آموزش دهیم.

و نکته جالب در مورد این دوره آموزشی اینست که علاوه بر سطح بندی آموزشی که در بخش سرفصل می توانید مشاهده کنید برای هر حوزه برنامه نویسی پروژه های مختلفی را معرفی کردیم. تعریف، تجزیه و تحلیل پروژه ها در حوزه های وب، موبایل و ویندوز مورد بررسی قرار گرفته است.

  • 10 پروژه در حوزه طراحی سایت، بخش فرانت اند
  • 9 پروژه در حوزه طراحی سایت، بخش بک اند
  • 8 پروژه در حوزه برنامه نویسی موبایل
  • 12 پروژه در حوزه برنامه نویسی ویندوز و دسکتاپ

39 پروژه در این دوره آموزشی، مورد بررسی قرار گرفته اند و هر پروژه به صورت جدا ابتدا تعریف شده و بعد نحوه شکل گیری آن به صورت جز به جز، آموزش داده شده است.

برای هر پروژه، چه چیزهایی مورد بررسی قرار گرفته است؟

برای اینکه بدانید ما چگونه پروژه های مختلف را برای شما آماده کردیم و با دیدن فیلم هر پروژه، چه چیزهایی یاد خواهید گرفت در بخش زیر به صورت لیست توضیح داده ایم.

  • تعریف پروژه به صورت دقیق
  • بررسی ساختار شکل گیری برنامه و پروژه
  • بررسی اجزای به کار رفته در پروژه
  • بررسی الگوریتم ها، دستورات مثل حلقه ها، شرط‌ها و ...
  • نحوه آنالیز، تجزینه و تحلیل هر پروژه به صورت دقیق و حرفه ای

[dw-note color="orange"]این دوره آموزش کدنویسی و برنامه نویسی نیست. در این دوره پروژه های برنامه نویسی مختلف در حوزه های مختلف را آنالیز می کنیم.[/dw-note]

[dw-note color="green"]یعنی کسی که طراح سایت است می تواند از پروژه های بخش موبایل یا ویندوز استفاده کند. یا کسی که موبایل کار می کند باز می تواند از پروژه های حوزه های دیگر استفاده کند چون در اینجا بحث تجزیه و تحلیل است نه کدنویسی.[/dw-note]

 

[dw-note color="red"]برای اطمینان از کیفیت دوره، 3 جلسه از این دوره را به صورت رایگان برای شما در بخش زیر قرار دادیم که با خیال راحت بتوانید دانلود و از کیفیت عالی این دوره اطمینان پیدا کنید.[/dw-note]